Vakantiehuis in Walsdorf

Vakantiehuis in Walsdorf
Vakantiehuis in Walsdorf
Vakantiehuis in Walsdorf
Vakantiehuis in Walsdorf
Vakantiehuis in Walsdorf
Vakantiehuis in Walsdorf

Kampeerplek voor 8 personen

Walsdorf | | Luxemburg 

4 of 5 stars

 

Camping Vakantiepark Walsdorf
In het hart van de Luxemburgse Ardennen
Camping Vakantiepark Walsdorf is een verzorgde familiecamping te midden van een groen en heuvelachtig gebied, de Luxemburgse Ardennen, en vlak bij de middeleeuwse stad Vianden.
 
Klaar voor een vakantie in de natuur?
Camping Vakantiepark Walsdorf is een terrassencamping met veel goed onderhouden groen. Dwars over de camping loopt een beek, waar kinderen lekker in kunnen plonzen. De camping kent een enigszins christelijk karakter. Dat blijkt onder meer uit het feit dat zondag een rustdag is. Iedereen is vrij om wel of niet mee te doen aan hieraan gekoppelde activiteiten.
 
Eenvoudig restaurant en supermarktje
In het parkrestaurant kun je in het hoogseizoen dagelijks (behalve op zondag) genieten van de heerlijkste maaltijden. In het laagseizoen is het restaurant beperkt open of alleen de snackbar op bepaalde tijden. Er is een gezellig barretje en een kleine supermarkt met vers brood, allerlei versproducten en ingrediënten voor de avondmaaltijd.
 
Fabelachtige natuur en gezellige stadjes
In de omgeving kun je eindeloos wandelen, fietsen en kanoën. Het gezellige Vianden, met het mooi gerestaureerde kasteel en nog talloze andere bezienswaardigheden, is een absolute aanrader. Verder zijn er leuke industriële bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Stolzembourg, met het stuwmeer met elektriciteitscentrale en de kopermijn. Bezoek ook het historische Echternach bij de glooiende hellingen bij de Moezel of het leuke Luxemburg-Stad met veel authenticiteit, zoals de kathedraal, de pleintjes en de kazematten.
Luxemburg is een klein land, dus je kunt dagtochtjes door het hele land maken. Maak zeker gebruik van het openbaar vervoer. Dit is namelijk gratis! En sla het wandel- en fietsparadijs Mullerthal niet over, een schitterend gebied. Maak gebruik van de Luxemburg Card, waarmee je gratis vele musea kunt bezoeken. Net over de grens vind je het schitterende stadje Trier, de oudste stad van Duitsland.

 

Kenmerken van het vakantiehuis Walsdorf

8 personen

1 slaapkamer(s)

Kampeerplek

Wat is er allemaal aanwezig?

 

Auto
Elektra
Personen 2
Wateraansluiting gedeeld met andere plaatsen
Tent of caravan/camper

 

Elk jaar een grondige controle van alle accommodaties.

Winnaar vakantie awards 2024 voor campingvakanties.

Aanbetaling van slechts 15%

Vakantiehuis in Walsdorf
Suncamp

Ook interessant voor jou!

Geen vakantiehuisjes gevonden die matchen.

Veel gestelde vragen

Zijn huisdieren toegestaan in dit vakantiehuisje?

Ja