Vakantiehuis in Saint-Ustre

Vakantiehuis in Saint-Ustre
Vakantiehuis in Saint-Ustre
Vakantiehuis in Saint-Ustre
Vakantiehuis in Saint-Ustre
Vakantiehuis in Saint-Ustre
Vakantiehuis in Saint-Ustre

Safaritent voor 6 personen

Saint-Ustre | Vienne | Frankrijk 

4 of 5 stars

 

Camping Le Petit Trianon de Saint Ustre
Royale kasteelcamping in de Poitou
Een prachtig park in de glooiende heuvels van de Loire-vallei. Camping Le Petit Trianon de Saint Ustre is een knusse camping in een van de verborgen vakantieparels van Frankrijk. Tijdens jouw vakantie op dit unieke park staan ontspanning en rust bovenaan.
Dobberen in luxe
We noemden het al even, maar de ligging van Camping Le Petit Trianon de Saint Ustre is een cadeautje op zich. De regio wordt namelijk gekenmerkt door een overvloed aan historische landhuizen en kastelen, waardoor het net lijkt alsof je in een andere tijd stapt. Het kasteel van Le Petit Trianon is het decor van jouw aankomende vakantie. Het verfrissende zwembad zorgt voor afkoeling op hete Franse zomerdagen. En met de oevers van La Vienne om de hoek is een wandelingetje langs de kade ook nooit een slecht idee.
Rust en avontuur
Na je vorstelijke onthaal bij de indrukwekkende entree vervolg je je weg naar je ruim opgezette staplaats. Het zwembad is dé plek voor een fijne ochtendduik, waar ook kinderen zich prima kunnen vermaken. Een kleine speeltuin en minigolfbaan, en het animatieteam, zorgen voor genoeg vertier en vermaak. Ook worden er zo nu en dan leuke disco-avonden en activiteiten georganiseerd. Vanuit de camping lopen er bovendien verschillende wandelroutes de prachtige vallei in. Stilzitten mag dus, maar is niet nodig!
Gastronomisch genieten
Op Camping Le Petit Trianon de Saint Ustre bepaal jij je eigen tempo. 's Ochtends maak je de korte wandeling naar de receptie om heerlijke verse broodjes te kopen. En als de avond aanbreekt, ben je welkom bij de 'buren' voor heerlijke streekgerechten of neem je een kijkje in het dorp. Hoewel het park zelf niet beschikt over een restaurant, zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om de fijne Franse gastronomie te ontdekken!
In de omgeving
De Loire-vallei is misschien niet zo populair als de Côte d'Azur, maar niet minder mooi. De regio is namelijk doordrenkt van geschiedenis en natuurpracht. Kronkelende riviertjes en glooiende heuvels, kastelen en landhuizen en een rijke wijncultuur. Wat wil je nog meer? Pittoreske dorpjes, zoals Saumur, lenen zich uitstekend voor een middagje cultuursnuiven. En heb je zin in wat meer actie, ga dan voor een mooie wandel-, fiets- of kanoroute. Heb je geen zin om eropuit te trekken, dan vermaak je je ook prima op het park zelf. Jij bepaalt deze vakantie je eigen tempo om te genieten van de veelzijdigheid van deze regio. Fijne vakantie!

 

Kenmerken van het vakantiehuis Saint-Ustre

6 personen

2 slaapkamer(s)

Safaritent

Wat is er allemaal aanwezig?

 

Barbecue
Personen 6
Kussens
Dekens/dekbedden

Zwembad

 

Elk jaar een grondige controle van alle accommodaties.

Winnaar vakantie awards 2024 voor campingvakanties.

Aanbetaling van slechts 15%

Vakantiehuis in Saint-Ustre
Suncamp

Ook interessant voor jou!

Geen vakantiehuisjes gevonden die matchen.

Veel gestelde vragen

Zijn huisdieren toegestaan in dit vakantiehuisje?

Ja