Vakantiehuis in Rome

Vakantiehuis in Rome
Vakantiehuis in Rome
Vakantiehuis in Rome
Vakantiehuis in Rome
Vakantiehuis in Rome
Vakantiehuis in Rome

Stacaravan voor 3 personen

Rome | Rome | Italië 

4 of 5 stars

 

hu Fabulous Village
Heerlijke camping na dagje Rome
hu Fabulous Village ligt midden in een natuurgebied halverwege tussen Rome en de kustplaats Ostia. Wanneer je een dag in de Italiaanse hoofdstad hebt rondgelopen vind je tussen de eeuwenoude pijnbomen heerlijke verkoeling. Vanaf het zwembad ligt Rome letterlijk aan je voeten. In de verte kun je zelfs de koepel van de St. Pieter zien.
Uren zwemplezier in het lagunebad
Op deze camping in Italië kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en als je een keer geen zin hebt om te koken, kun je in het restaurant heerlijk eten. Het mooie lagunezwembad zorgt voor uren zwemplezier voor de kinderen. Bij het zwembad zijn de ijssalon/bar en de disco.
Sfeervol op de golfbaan of in de disco
Het animatieteam doet er alles aan om jouw kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Wil je samen met de medekampeerders een sportieve uitdaging aangaan? Het sportterrein leent zich daar uitstekend voor. Ook erg leuk: de gamesroom en de verlichte minigolfbaan. Voor de jeugd van 12 tot 18 jaar is ook een discotheek (goed geïsoleerd tegen geluidsoverlast).
Met of zonder begeleiding naar wereldstad Rome
Vanaf hu Fabulous Village kun je de stad Rome met of zonder gids verkennen en zo onder meer het Colosseum en het Vaticaan bezoeken. Overweeg ook eens Rome in de avond te bekijken; een bijzondere ervaring! De busverbinding naar diverse plaatsen en de zee is prima (bushalte aan de overkant van de straat). Natuurlijk kun je er voor kiezen om met een georganiseerde excursie deze wereldstad te ontdekken. Maar ook uitstapjes naar Pompei, Ostia Antica, Tivoli, Napels of bijvoorbeeld Siena behoren tot de mogelijkheden.

 

Kenmerken van het vakantiehuis Rome

3 personen

1 slaapkamer(s)

Stacaravan

Wat is er allemaal aanwezig?

 

Airconditioning
Handdoeken
Lakenpakket
Personen 3
TV
Verwarming
Kussens
Dekens/dekbedden

Zwembad

 

Elk jaar een grondige controle van alle accommodaties.

Winnaar vakantie awards 2024 voor campingvakanties.

Aanbetaling van slechts 15%

Vakantiehuis in Rome
Suncamp

Ook interessant voor jou!

Geen vakantiehuisjes gevonden die matchen.

Veel gestelde vragen

Zijn huisdieren toegestaan in dit vakantiehuisje?

Ja