Vakantiehuis in Payrac

Vakantiehuis in Payrac
Vakantiehuis in Payrac
Vakantiehuis in Payrac
Vakantiehuis in Payrac
Vakantiehuis in Payrac
Vakantiehuis in Payrac

Kampeerplek voor 6 personen

Payrac | Lot | Frankrijk 

4 of 5 stars

 

Camping Le Séquoia
Lekker actief onder de dennenbomen
Kamperen in het zuiden van Frankrijk op een mooi bosachtig terrein tussen de dennenbomen. Ruik je die heerlijke geur al? En de dennen ruiken niet alleen lekker, ze bieden je ook heerlijke bescherming tegen het felle zonlicht. Zo kun je lekker actief blijven. En op camping Le Séquoia kom je als actieveling niets tekort. Alleen het waterpark is al groot genoeg voor vele dagen waterplezier. Even wat anders doen? Leef je uit op het springkussen, het sportterrein of op de tennisbaan. Genoeg te doen voor klein en groot.
Roetsjen van de glijbaan
Een grote troef van camping Le Séquoia is het mooi aangelegde waterpark. Je hele gezin kan zich hier uitleven. Kinderen storten zich van de waterglijbanen. Het ondiepe peuterbad is ideaal voor de allerkleinsten. In het kleine verwarmde bad met schuifdak kun je ook bij slecht weer van het water genieten. Wil je echte baantjes trekken, dan is het openluchtbad geschikter. Voor als je een dagje wat anders wil, dan is de rivier de Dordogne een goed alternatief. Deze bekende rivier vind je op nog geen tien kilometer van de camping. Daar kun je heerlijk kanoën, zwemmen, suppen en nog veel meer. En je vindt er talloze fijne strandjes om even van de zon te genieten.
Volop activiteiten voor het hele gezin
Camping Le Séquoia is een goed onderhouden camping. Je wordt vriendelijk ontvangen op de receptie. Hier kun je ook terecht voor tips voor uitjes in de omgeving, de fijnste zwemplekjes, de mooiste wandelingen, de beste restaurants en de leukste uitstapjes. En voor activiteiten op de camping zelf natuurlijk. Want er wordt veel georganiseerd. Je kinderen kunnen zich uitleven bij het knutselen, balspelen, sporttoernooien en optredens. Ook zelf kun je meedoen aan dansavonden, sporttoernooien en petanquewedstrijden. Of ga eens mee met een begeleide wandeltocht. In de zomermaanden is er bijna elke avond wel een voorstelling, concert of dansavond.
Stadjes in de hoogte, grotten in de diepte
In de directe omgeving van camping Le Séquoia vind je meer dan genoeg keuze voor dagjes uit. In de Dordogne kun je zwemmen, zonnebaden op de mooie strandjes, maar ook wilde kanotochten maken. Maak een autotocht langs de vele kastelen en bijzondere dorpen en stadjes, zoals Rocamadour. Deze stad ligt dramatisch tegen een rotswand aangeplakt. Ook vind je in het rotsachtige landschap veel beroemde grotten met prehistorische tekeningen, zoals de grotten van Lascaux en Lacave. Bezoek je deze in het hoogseizoen, dan is het wel aan te raden om te reserveren. Dat scheelt weer lang wachten. Veel plezier alvast!

 

Kenmerken van het vakantiehuis Payrac

6 personen

1 slaapkamer(s)

Kampeerplek

Wat is er allemaal aanwezig?

 

Auto
Elektra
Personen 2
Wifi
Wateraansluiting op plaats
Tent of caravan/camper

 

Elk jaar een grondige controle van alle accommodaties.

Winnaar vakantie awards 2024 voor campingvakanties.

Aanbetaling van slechts 15%

Vakantiehuis in Payrac
Suncamp

Ook interessant voor jou!

Geen vakantiehuisjes gevonden die matchen.

Veel gestelde vragen

Zijn huisdieren toegestaan in dit vakantiehuisje?

Ja