Vakantiehuis in Lazise

Vakantiehuis in Lazise
Vakantiehuis in Lazise
Vakantiehuis in Lazise
Vakantiehuis in Lazise
Vakantiehuis in Lazise
Vakantiehuis in Lazise

Kampeerplek voor 6 personen

Lazise | Verona | Italië 

4 of 5 stars

 

Camping Piani di Clodia
Zeven zinderende zwembaden aan het Gardameer
Het zwembadencomplex van deze camping aan het Gardameer is indrukwekkend. Maar liefst zeven zwembaden en acht glijbanen liggen voor je klaar. Het is de luxe van camping Piani di Clodia. En op deze camping, tussen de dorpjes Lazise en Peschiera del Garda, vind je nog veel meer luxe. Luxe kampeerplaatsen met wifi bijvoorbeeld! Uitstapjes maak je gewoon te voet of op de fiets. Wandel eens naar het gezellige Lazise. Of verras de kinderen met een bezoekje aan Caneva Aquapark!
Strandjes aan het Gardameer
Deze camping ligt op een prachtige plek aan het bekende Gardameer in Italië. Camping Piani di Clodia is een perfecte bestemming voor een strandvakantie vol zon. Binnen een paar minuten loop je naar het meer. Verstopt achter de bossen liggen gezellige strandjes. Spring in het Gardameer en geniet van het koele water! Op net drie kilometer vind je de populaire kustplaats Lazise. Daar kun je lekker uit eten en genieten van het Italiaanse leven.
Zeven zwembaden en acht glijbanen!
Water is het belangrijkste onderdeel van een campingvakantie op Camping Piani di Clodia. Dat kan ook niet anders met zo'n indrukwekkend aquapark. Zeven zwembaden, acht zinderende waterglijbanen, zes kinderglijbanen ... Het hele gezin kan hier dagenlang zwemmen, spelen en glijden. Lekker luieren gaat er ook prima. Zoek een plekje in een van de whirlpools of ga onder een parasol liggen. Geniet van de zon, het water en het meer dan indrukwekkende zwemparadijs, met een prachtige stroomversnelling.
Italiaanse pizza en worstjes
Is het etenstijd? Zoek je kinderen dan in het zwemparadijs. Waarschijnlijk racen ze daar van de waterglijbanen. Zijn ze niet in het zwembad te vinden? Loop dan naar een van de sportvelden. Misschien spelen ze wel een wedstrijdje tennis, voetbal of basketbal. Als ze horen dat jullie pizza eten, komen ze zeker mee. Op de camping liggen restaurants en gezellige barretjes. Je hebt ruime keuze. Na het eten kun je lekker lang buiten zitten bij je vakantiehuis of je kampeerplek met een Italiaans worstje en wijntje van de supermarkt. Of geniet van een van de spetterende theatershows.
Te voet naar Caneva Aquapark
Op stap? Dat kan gewoon te voet! Wandel langs het Gardameer op naar Lazise. Langs de mooie boulevard heb je de pizzeria's en ijssalonnetjes voor het uitkiezen. Trakteer de kinderen na een wandeling eens op een echt Italiaans ijsje.
Loop je vanuit Camping Piani di Clodia vijfhonderd meter de andere kant op? Dan wacht je kinderen een heel aangename verrassing. Daar ligt namelijk Caneva Aquapark, het enorme waterparadijs met zijn spectaculaire waterglijbanen en zwembaden. Een uitstapje iets verder weg? Dan is Verona een aanrader. Deze stad is beroemd om de openluchtarena. Daar kun je 's zomers opera's bekijken. Het is maar een half uurtje rijden naar de stad van Romeo en Julia.

 

Kenmerken van het vakantiehuis Lazise

6 personen

1 slaapkamer(s)

Kampeerplek

Wat is er allemaal aanwezig?

 

Auto
Elektra
Personen 2
Wifi
Tent of caravan/camper

Whirlpool

Zwembad

 

Elk jaar een grondige controle van alle accommodaties.

Winnaar vakantie awards 2024 voor campingvakanties.

Aanbetaling van slechts 15%

Vakantiehuis in Lazise
Suncamp

Ook interessant voor jou!

Vakantiehuis in Peschiera del Garda

Vakantiehuis in Peschiera del Garda

4 of 5 stars

Verona | Italië

6 personen

1 slaapkamer(s)

Vakantiehuis in Cavalcaselle

Vakantiehuis in Cavalcaselle

4 of 5 stars

Verona | Italië

6 personen

1 slaapkamer(s)

Vakantiehuis in Valeggio

Vakantiehuis in Valeggio

4 of 5 stars

Verona | Italië

6 personen

1 slaapkamer(s)

Veel gestelde vragen

Zijn huisdieren toegestaan in dit vakantiehuisje?

Ja