Vakantiehuis in Iseo

Vakantiehuis in Iseo
Vakantiehuis in Iseo
Vakantiehuis in Iseo
Vakantiehuis in Iseo
Vakantiehuis in Iseo
Vakantiehuis in Iseo

Kampeerplek voor 4 personen

Iseo | Brescia | Italië 

4 of 5 stars

 

Camping Del Sole Village
Gevarieerde gezinsvakantie aan het charmante Iseomeer
Een paar passen naar de ene kant en je staat op het strand aan het Iseomeer. Een paar passen de andere kant op en je kunt een duik nemen in het zwembad. Camping Del Sole Village is een fijne bestemming voor een gevarieerde gezinsvakantie. Aan bloemrijke laantjes ligt je vakantieverblijf onder de bomen. Ravotten in het water, klimmen in de speeltuin, je inspannen op de tennisbaan, borrelen aan de bar. En dat alles onder de Italiaanse zon.
Welk zwemwater kies ik vandaag?
Bij een zonvakantie hoort waterpret. En op Camping Del Sole Village vind je dat meer dan voldoende. De camping heeft maar liefst drie zwembaden. Een bad om fanatiek je baantjes te trekken, een speciaal bad voor de kleintjes en een familiebad met glijbaan en strandgedeelte. Goed voor urenlang speelplezier.
Nog meer waterpret beleef je aan de oever van het Iseomeer. De camping heeft een strand met zand- en grasgedeelte. Het strand loopt heel langzaam af in het meer. Het ondiepe gedeelte is afgezet met boeien. De kinderen kunnen hier lekker poedelen en met opblaasbootjes spelen. Wil je eens wat verder het water op? Huur dan op de camping een kano, kajak of een motorbootje. Voor kampeerders die zelf een bootje hebben meegebracht, heeft de camping een eigen aanlegsteiger.
Perfecte speelplek voor jong en oud
Je hoeft je niet te vervelen op Camping Del Sole Village. In de zomer komen er veel gezinnen naar de camping, waardoor speelkameraadjes snel zijn gevonden. In de speeltuin of bij een van de vele activiteiten. Voor de kleintjes is er een miniclub en voor de grotere kinderen zijn er sportwedstrijden en disco-avonden.
Zelf kun je ook meedoen met sporttoernooien of je aansluiten bij een georganiseerde wandeling. En 's avonds geniet je ontspannen van een voorstelling of concert. Doordat auto's niet toegelaten worden op het terrein, kunnen de kinderen zich onbekommerd en vrij bewegen. Dat geeft ook de ouders een extra fijn gevoel.
Keuze aan restaurants
Na een volle vakantiedag kun je natuurlijk voor je eigen maaltijd zorgen. In de winkel op de camping vind je de belangrijkste boodschappen. En anders is er wel een grote supermarkt op loopafstand. Maar een keertje uit eten mag natuurlijk ook. En ook daarvoor heeft Camping Del Sole veel mogelijkheden. Van een snack tot een pizza of een uitgebreid diner. Voor nog meer keuze aan restaurants is het stadje Iseo een aanrader. Vanaf de camping wandel je er zo naartoe.
Met de veerpont naar Monte Isola
Op de camping lonkt het zwemwater iedere dag. Maar in het Italiaanse merengebied valt nog veel meer te ontdekken. Stap op de fiets en maak een tocht langs de oevers van het meer. Er zijn veel rustige wegen en fietspaden. Je komt baaitjes tegen en schilderachtige dorpjes. Stap op de veerpont en bezoek Monte Isola midden in het Meer van Iseo. Ontdek oude vissersdorpjes en prachtige wandelroutes. Of stap in de auto voor een grotere tocht. Het achterland is afwisselend met bossen en wijnhellingen. Op de achtergrond rijzen de Alpen op. Voor een snufje cultuur zijn de steden Bergamo en Brescia goed bereikbaar.

 

Kenmerken van het vakantiehuis Iseo

4 personen

1 slaapkamer(s)

Kampeerplek

Wat is er allemaal aanwezig?

 

Auto
Drainage
Elektra
Personen 2
Wateraansluiting gedeeld met andere plaatsen
Tent of caravan/camper

Zwembad

 

Elk jaar een grondige controle van alle accommodaties.

Winnaar vakantie awards 2024 voor campingvakanties.

Aanbetaling van slechts 15%

Vakantiehuis in Iseo
Suncamp

Ook interessant voor jou!

Vakantiehuis in Monticelli Brusati

Vakantiehuis in Monticelli Brusati

3 of 5 stars

Brescia | Italië

4 personen

1 slaapkamer(s)

Vakantiehuis in Monticelli Brusati

Vakantiehuis in Monticelli Brusati

3 of 5 stars

Brescia | Italië

4 personen

1 slaapkamer(s)

Veel gestelde vragen

Zijn huisdieren toegestaan in dit vakantiehuisje?

Ja