Vakantiehuis in Čatež ob Savi

Vakantiehuis in Čatež ob Savi
Vakantiehuis in Čatež ob Savi
Vakantiehuis in Čatež ob Savi
Vakantiehuis in Čatež ob Savi
Vakantiehuis in Čatež ob Savi
Vakantiehuis in Čatež ob Savi

Safaritent voor 5 personen

Čatež ob Savi | | Slovenië 

4 of 5 stars

 

Camping Terme Catez
Ontdek Slovenië in alle comfort
Het zwemparadijs van deze camping in Slovenië is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Binnenbaden, buitenbaden, waterglijbanen, waterklimrekken ... Het enorme aquapark van camping Terme Čatež in Slovenië heeft het allemaal. Na een dagje zwemmen heb je wel een ijsje verdiend. Of een lekker frietje. Op de camping vind je verschillende restaurants. Je luxe campingvakantie is helemaal af als je overnacht in een SunLodge.
Ontspannen campingvakantie in mooi Slovenië
Dat Slovenië een prachtig land is, dat hoeven we je vast niet meer te vertellen. Maar je rijdt ook in een uurtje naar de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana. Ook de eeuwenoude stad Zagreb in Kroatië ligt binnen een uurtje rijden van camping Terme Čatež. Een paar kilometer ten zuiden van de camping vind je ook nog een prachtig bosgebied dat je kunt ontdekken. Je kunt daar heerlijk fietsen en wandelen. En de naam van de camping verraadt het al een beetje; op deze Sloveense camping vind je echte thermale bronnen. Die voorzien het grote uitgebreide zwemparadijs van water.
Megazwemparadijs!
Hou je van zwemmen? Dan zit je op camping Terme Čatež altijd goed. Speel met je kinderen in het megazwemparadijs. Oefen je borstcrawl, of race samen van de grote waterglijbanen. Of stuur je kinderen op schattentocht op het pirateneiland. Dit grote klimrek staat in een van de ondiepe peuterbaden. Hebben ze de schat nog niet gevonden? Laat ze het dan eens proberen in het binnenzwembad. Daar staat een echt piratenschip! Terwijl je kinderen zich daar vermaken drijf jij lekker lui de lazy river af.
Frietjes, ijsjes en sportmassages
Hoe zou de Sloveense keuken eigenlijk smaken? Naast de camping liggen meerdere hotels, ieder met een eigen restaurant. Daar kun je op zoek naar het antwoord. Vlak bij het aquapark vind je ook een restaurant. Daar kun je terecht voor een lekker frietje of een ijsje. Dat heb je na een middagje zwemmen, tennis of voetbal zeker verdiend. Even ontspannen na al dat sporten? Laat je masseren in het grote wellnesscentrum. Of duik daar even de sauna in.
De voordelen van een SunLodge op camping Terme Čatež
Overnacht je in een van de SunLodges op Terme Čatež? Dan slaap je in de nieuwste generatie SunLodges. Deze superluxe mobilhomes staan aan de rand van de camping, lekker dicht bij het aquapark. En je kunt optimaal genieten van dit waterparadijs, want SunLodge-gasten hebben twee keer per dag gratis toegang tot het outdoor zwemparadijs! Liever binnen zwemmen? Geen probleem, je mag in plaats van het buitenzwemparadijs ook kiezen voor een keer per dag gratis het binnenzwembad in (voor maximaal 3 uur). Wil je zowel het binnen- als het buitenbad op één dag bezoeken, dan kan dat tegen betaling. En oh ja, het uitzicht vanaf het terras van je SunLodge mag er best zijn. Je kijkt uit op de groene heuvels in de verte.

 

Kenmerken van het vakantiehuis Čatež ob Savi

5 personen

2 slaapkamer(s)

Safaritent

Wat is er allemaal aanwezig?

 

Personen 5
Kussens
Dekens/dekbedden

Sauna

Zwembad

 

Elk jaar een grondige controle van alle accommodaties.

Winnaar vakantie awards 2024 voor campingvakanties.

Aanbetaling van slechts 15%

Vakantiehuis in Čatež ob Savi
Suncamp

Ook interessant voor jou!

Geen vakantiehuisjes gevonden die matchen.

Veel gestelde vragen

Zijn huisdieren toegestaan in dit vakantiehuisje?

Ja