Vakantiehuis in Bonnal

Vakantiehuis in Bonnal
Vakantiehuis in Bonnal
Vakantiehuis in Bonnal
Vakantiehuis in Bonnal
Vakantiehuis in Bonnal
Vakantiehuis in Bonnal

Glamping voor 6 personen

Bonnal | Doubs | Frankrijk 

4 of 5 stars

 

Camping Le Val de Bonnal
Topcamping tussen Vogezen en Jura
In het landelijke Franche-Comté, tussen de Vogezen en de Jura ligt de vijfsterren familiecamping Le Val de Bonnal. Vanuit het uitgestrekte waterrijke watersportgebied rond vier recreatieplassen bij de Ognon is het een perfecte locatie om de Vogezen, de Elzas en de Jura te gaan verkennen. Of je nu het animatieprogramma volgt, luiert op het strand, leest aan de oevers van de rivier of wandelt rond de meren: Je maakt altijd een goede keus.
Aqua- en splashpark is blikvanger
Het verwarmde aquapark annex splashpark is de blikvanger van de camping. Het heeft glijbanen, pierenbad, zonneweide met ligstoelen, waterspelen en fonteinen. Ideaal voor de allerkleinsten! Het internationale animatieteam zorgt er mede voor dat Le Val de Bonnal een van de meest kindvriendelijke campings van het land is. Sportieve, maar ook ludieke activiteiten zorgen ervoor dat het hele gezin zich hier prettig voelt.
Uitdagende outdoorsporten
Voor de echte sportievelingen organiseert de camping in samenwerking met een professionele outdoororganisatie een afdaling van de rivier Ognon. Zo kan men ook met een kabelbaan boven de rivier scheren, alles onder strikte begeleiding. Verder is er fiets- en mountainbikeverhuur. Mogelijkheden zat om de bekoorlijke omgeving te ontdekken.
Relaxt verblijf
De camping zelf beschikt over speelzalen, sportterreinen, fitnesszalen en tafeltennistafels. Le Val de Bonnal is de plek bij uitstek voor vissers. Aan de andere kant van de rivier ligt een recreatiegebied met meren waar onder toezicht kan worden gezwommen, met een lekker grasveld eromheen om te luieren. Lekker eten op de camping? Geen probleem in het kwaliteitsrestaurant met overdekt terras. En als je nog lekker blijft zitten, ben je getuige van allerlei optredens en evenementen. Of waag eens een dansje onder het genot van een drankje. Het winkeltje voorziet jou iedere dag van vers brood, groente, fruit, souvenirs, ansichtkaarten, streekproducten en in het hoogseizoen van je krantje.
Leuke dagtrips
Dagtrips? Zeilen op het meer van Vaivre, golfen op het kasteel van Bournal, klimmen in een boomavonturenpark in Thiénans, bezoek het interessante Besançon, de grotten Gouffre de Poudrey en Oselle of de Dino Zoo.

 

Kenmerken van het vakantiehuis Bonnal

6 personen

2 slaapkamer(s)

Glamping

Wat is er allemaal aanwezig?

 

Personen 6
Kussens

 

Elk jaar een grondige controle van alle accommodaties.

Winnaar vakantie awards 2024 voor campingvakanties.

Aanbetaling van slechts 15%

Vakantiehuis in Bonnal
Suncamp

Ook interessant voor jou!

Vakantiehuis in Ornans

Vakantiehuis in Ornans

4 of 5 stars

Doubs | Frankrijk

6 personen

2 slaapkamer(s)

Veel gestelde vragen

Zijn huisdieren toegestaan in dit vakantiehuisje?

Ja