Over HeerlijkHuisjeHuren.nl

Het is ons opgevallen dat er geen plek was waar een groot deel van de Nederlandse vakantiehuisjes word aangeboden. Zodoende proberen wij het aanbod van verschillende aanbieders te koppelen en een duidelijk overzicht aan te bieden  op onze website. Op dit moment bieden wij meer dan 7500 huisjes aan en behoren wij tot één van de grootste aanbieder van Nederland.

Op HeerlijkHuisjeHuren vind je dus een groot aanbod wat het best aansluit aan jouw eisen en wensen. Eenvoudig een perfect huisje vinden van verschillende aanbieders zonder een tijdrovende vergelijkingen te maken. Op HeerlijkHuisjeHuren vind je snel en eenvoudig waar je naar toe wilt.

Verdienmodel van HeerlijkHuisjeHuren.nl

Op onze website staan verschillen plekken met de mogelijkheid om door te klikken naar een aanbieder die de huisjes daadwerkelijk verhuurt. Als je op deze zogenoemde affiliate links en vervolgens een vakantiehuis huurt op desbetreffende webshop van de aanbieden, dan ontvangen wij een commissie van de webshop.

Vragen

Mocht je vragen hebben, dan kun je ons bereiken via info@heerlijkhuisjehuren.nl. We staan open voor feedback, suggesties en vragen.