Tritt

Tritt – Case in Italia is dé specialist voor jouw vakantie in Italië. Of je nu op zoek bent naar een luxe villa met privé zwembad, een kleinschalige agriturismo, een kindvriendelijk vakantiepark, of een sfeervolle B&B, je vindt het allemaal op deze website. Het enthousiaste team van Italië-kenners bezoekt meerdere keren per jaar de accommodaties om de hoogste kwaliteit en nieuwste ontdekkingen te waarborgen.

Verken Italië: jouw perfecte vakantieavontuur in de laars van Europa

Jouw Italiaanse droomvakantie begint hier!

Hoogwaardige accommodaties

De vakantieverblijven die Tritt – Case in Italia aanbiedt, zijn met grote zorg geselecteerd en verspreid over heel Italië. Of je nu op zoek bent naar een betoverende villa met panoramisch uitzicht op de Toscaanse landschappen, een knusse bed & breakfast in een historische stad, of een comfortabel appartement aan de kust, bij ons vind je altijd een accommodatie die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Bekijk hier het complete aanbod

Persoonlijk advies voor jouw vakantie

Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op met Tritt en laat weten wat je wensen zijn, met wie je reist en wat je budget is. Er wordt voor jou gezocht naar de perfecte accommodatie. Als kleinschalige organisatie werken ze via korte lijnen én op een persoonlijke manier. Dit komt jouw vakantie ten goede, omdat er vaak in Italië wordt gewerkt en ter plaatse aanspreekpunten aanwezig zijn.

Tritt

Toegewijd en persoonlijk

Bij Tritt – Case in Italia wordt gewerkt met korte lijnen, snel gereageerd en meegedacht. Deze toewijding en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat jouw vakantie een onvergetelijke ervaring wordt. Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Mail, bel of stuur een chatbericht. De Algemene Voorwaarden vind je onder aan de website.

Boek jouw Italiaanse droomvakantie bij Tritt

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, cultuur of culinaire hoogstandjes, bij Tritt – Case in Italia vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Tritt

Meer informatie kunt u ook vinden op: Tritt.nl

Bericht delen?