Topparken

TopParken, opgericht door Janus Bergervoet, is een toonaangevend familiebedrijf met een rijke ervaring in het exploiteren van vakantieparken. Door hun decennialange expertise en voortdurende streven naar kwaliteit en innovatie zijn ze uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de Nederlandse recreatiemarkt.

Ontspan in de mooiste regio’s van Nederland met TopParken

Geniet van hoogwaardige vakantieparken in Nederland, waar comfort, natuur en duurzaamheid samenkomen

Missie en visie van Topparken

Bij TopParken staat het creëren van waardevolle herinneringen centraal. Het familiegevoel vormt de basis van alles wat ze doen, zowel intern als extern. Huiseigenaren en vakantiegasten worden beschouwd als integraal onderdeel van de TopParken familie. De organisatie streeft ernaar om een informele en gastvrije sfeer te creëren waar gasten zich direct thuis voelen.

Bekijk hier het complete aanbod van Topparken

Hoofdkantoor en organisatie

Het hoofdkantoor is gevestigd in Lunteren, op vakantiepark Landgoed de Scheleberg. Als projectontwikkelaar zijn ze betrokken bij elk aspect van het traject, van de aankoop van nieuwe parken tot het in de markt zetten van hoogwaardige vakantieparken inclusief faciliteiten en vakantiehuizen. De organisatie wordt geleid door de familie Bergervoet, in samenwerking met een ervaren managementteam.

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid vormt een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Ze streven naar een optimale balans tussen mens, natuur en milieu op al hun vakantieparken en binnen hun bedrijfsprocessen. Dit omvat onder andere het verminderen van de milieubelasting, het ondersteunen van goede doelen en het stimuleren van sociaal ondernemerschap.

Achtergrondverhaal

TopParken is in 2004 opgericht door de familie Bergervoet, met een focus op het creëren van unieke vakantiebelevingen op prachtige locaties in Nederland. Door een combinatie van expertise, passie en toewijding zijn ze uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de recreatiebranche. Met meer dan twintig jaar ervaring blijven ze streven naar vernieuwing en verbetering.

Duurzaamheid als prioriteit

Als toonaangevende speler in de recreatiebranche zetten ze zich in voor duurzaam toerisme. Ze nemen actief maatregelen om hun bedrijfsprocessen en producten te verduurzamen, en zijn trots op hun erkenning door het Green Key keurmerk. Dit keurmerk bevestigt dat TopParken verder gaat dan de wettelijke vereisten op het gebied van duurzaamheid en zich inzet voor een groenere toekomst.

Familie Bergervoet: de drijvende kracht

Janus Bergervoet en zijn dochter Riekie Bergervoet zijn de trotse eigenaren. Met hun visie, leiderschap en ondernemersgeest blijven ze TopParken verder ontwikkelen en uitbreiden, met als doel het bieden van onvergetelijke vakantie-ervaringen voor hun gasten. Als echte familieonderneming streven ze naar continuïteit en groei, waarbij ze altijd vasthouden aan hun kernwaarden en de tevredenheid van hun gasten vooropstellen.

Topparken

Meer informatie kunt u ook vinden op: Topparken.nl

Bericht delen?