Landal

Landal GreenParks is de toonaangevende organisatie voor vakantieparken in Nederland en daarbuiten, met meer dan 110 parken verspreid over negen landen. Hun doel is eenvoudig: ze willen de gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring bieden, waarbij natuur, rust en ontspanning centraal staan. In dit artikel nemen we je mee door alles wat Landal GreenParks te bieden heeft, van de missie tot de betrokkenheid bij duurzaamheid en de natuur.

Landal GreenParks

Dé Bestemming voor een Natuurlijke Getaway

Vakantie in het Hart van de Natuur

Een van de unieke aspecten zijn de locaties van de parken. Elk park ligt in een prachtig natuurlijk landschap, of het nu een bos, een kustlijn of een bergachtig gebied is. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde vakantiebeleving waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de rust en de schoonheid van de natuur.

Diversiteit van Bestemmingen

Landal GreenParks biedt een scala aan vakantiebestemmingen in verschillende landen. Ze zijn aanwezig in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Elk park heeft zijn eigen unieke karakter en biedt diverse activiteiten en voorzieningen, van outdoor-avonturen tot ontspannende wellnessfaciliteiten.

Ruime Keuze aan Accommodaties

Met meer dan 13.700 accommodaties, variërend van knusse bungalows tot luxe villa’s, er is voor elke vakantieganger de perfecte plek. Daarnaast bieden ze ook zeven parken met campingfaciliteiten, met meer dan 1.450 campingplaatsen. Dus of je nu de voorkeur geeft aan een comfortabele bungalow of het opzetten van een tent onder de sterrenhemel, je vind altijd een geschikte accommodatie.

Bekijk hier het complete aanbod van Landal.

Landal-GreenParks

Duurzaamheid als Kernwaarde

Duurzaamheid staat centraal in alles wat ze doen. Landal GreenParks streeft ernaar om tegen 2030 klimaatneutraal te zijn. Dit doen ze door te investeren in groene energie, het verminderen van afval, duurzaam bouwen en het ondersteunen van biodiversiteit in de parken en de omliggende gebieden. Al de parken hebben het Green Key-certificaat, wat aantoont dat ze serieus zijn over duurzaamheidsdoelen.

Samenwerking met Lokale Gemeenschappen

Landal GreenParks hecht veel waarde aan de lokale gemeenschappen waarin ze actief zijn. Ze werken nauw samen met lokale ondernemers, zoals horeca, musea en recreatiecentra, om de gasten een complete vakantie-ervaring te bieden. Deze samenwerking creëert ook kansen voor werkgelegenheid en versterkt de band met de lokale bevolking.

Investeren in Recreatief Vastgoed

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in investeren, biedt Landal GreenParks ook mogelijkheden om te investeren in recreatief vastgoed. Met deskundige begeleiding en bewezen verhuurformule kunnen investeerders genieten van een betrouwbaar rendement, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan de duurzame groei van onze parken.

Landal

Een Toegewijd Team van Medewerkers

De medewerkers van Landal GreenParks zijn het kloppende hart van onze organisatie. Met ongeveer 3.000 medewerkers in Nederland, Duitsland en Denemarken zorgen zij ervoor dat de gasten zich welkom voelen en een geweldige ervaring hebben tijdens hun verblijf. Hun toewijding en gastvrijheid maken het verschil en zorgen ervoor dat gasten graag terugkeren naar de parken.

Kies voor een Onvergetelijke Vakantie

Of je nu een gezinsvakantie plant, een romantisch weekendje weg of een avontuurlijke vakantie in de natuur, Landal GreenParks is de ideale keuze. Met de diversiteit aan accommodaties, prachtige locaties, focus op duurzaamheid en toewijding aan de gasten, bieden ze de ultieme vakantiebeleving. Boek vandaag nog je volgende vakantie en ontdek waarom miljoenen mensen voor Landal kiezen.

Landal

Meer informatie kunt u ook vinden op: Landal.nl

Bericht delen?