Interhome

Interhome, is onze partner voor het huren van vakantiehuizen wereldwijd! Met meer dan 50 jaar ervaring bieden ze 40.000 vakantiehuizen in maar liefst 28 landen. Of je nu op zoek bent naar een knus huisje in Nederland, een majestueus kasteel in Frankrijk, of een sfeervolle blokhut in Lapland.

Bekijk hier het complete aanbod vakantiehuisjes van Interhome

Nederlanders, op zoek naar een vakantiehuis in eigen land, hebben keuze te over. Van de adembenemende kust van Zeeland tot de uitgestrekte bossen van de Veluwe, er is altijd een perfecte accommodatie te vinden voor jouw vakantieplezier.

Maar waarom zou je je vakantie niet doorbrengen in het buitenland? Waarom niet genieten van een huis met zwembad op een van de meest geliefde bestemmingen in Spanje, zoals Mallorca, Costa del Sol of Costa Blanca, waar het hele gezin kan genieten van het warme weer? Of misschien droom je van een skivakantie in je eigen chalet in de Oostenrijkse bergen? Bij Interhome vind je precies wat je zoekt!

Ze streven ernaar om jou de beste en veiligste vakantie-ervaring te bieden. Boek direct en veilig online, of neem contact op met onze deskundige klantenservice. Ze doen er alles aan om jouw vakantie onvergetelijk te maken!

Interhome: Jouw Toegangspoort tot de Perfecte Vakantiehuizen

Als Europa’s toonaangevende aanbieder van vakantiewoningen sinds 1965, bieden we meer dan 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Onze accommodaties variëren van intieme huisjes tot ruime villa’s, geschikt voor groepen van 2 tot 50 personen. Bij Interhome staan we 24/7 voor je klaar, zodat je altijd op ons kunt rekenen.

Interhome

Meer informatie kunt u ook vinden op: Interhome